G-6P039FPY69
top of page

lun., 04 apr.

|

Brașov

Curs acreditat tehnician maseur

Cursurile din cadrul calificării de Tehnician Maseur sant cuprinse in 4 + 1 module (Masaj Somatic / Masaj Reflexogen / Masaj Terapeutic / Gimnastica Medicala / Tehnician Maseur).

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Curs acreditat tehnician maseur

Time & Location

04 apr. 2022, 07:00

Brașov, Strada Molnar Janos 14a, Brașov, Romania

About the Event

ULTIMA ZI DE INSCRIERE 1 APRILIE 2022

Curs acreditat tehnician maseur

Durata cursului : 40 de saptamani.

Pentru a vă înscrie, este nevoie doar de entuziasm, deschidere și dorința de a învăța.  Pentru a va califica in meseria de Tehnician Maseur este necesar sa parcurgeti cele 4 module de specializare. Cursul de masaj somatic pune bazele teoretice și practice și pregătește viitorul tehnician maseur pentru călătoria prin masajul reflexogen, terapeutic și gimnastică medicală.

Modulul I:    Masaj Somatic Modulul 

II:   Masaj Reflexogen Modulul 

III:  Masaj Terapeutic Modulul 

IV:  Gimnastică Medicală

Diploma obținută:

Curs acreditat de ANC in urma caruia se obtine «Certificat de calificare» eliberat de Ministerul Muncii Solidarității Sociale și Familiei și Ministerul Educației Naționale și «Supliment descriptiv» în care sunt menționate competențele dobândite.​

Acreditare în ocupația: TEHNICIAN MASEUR (cod C.O.R. 3226.3.1)

* reducere de 15% la achitarea integrala a celor 4 module in primele 2 luni de curs

** Cine a efectuat deja cele 4 module componente (sau măcar o parte) chiar și la alte școli de masaj poate profita de ultima șansa de a obține calificarea in aceasta meserie - Tehnician Maseur.

*** La cerere se pot organiza cursuri de weekend și in alte localități, pentru detalii va rugăm contactați-ne telefonic sau prin mesaj privat (WA sau Mess)

Share This Event

bottom of page