G-6P039FPY69
top of page

sâm., 12 mar.

|

Brașov

Curs Relația Terapeut - Pacient

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Curs Relația Terapeut - Pacient

Time & Location

12 mar. 2022, 09:00 – 15:00 EET

Brașov, Strada Molnar Janos 14A, Brașov 500171, Romania

About the Event

Curs Relația Terapeut - Pacient 

Durata cursului : 12 Martie , 9:00-15:00

Cursul se adresează celor care:

- profesează meseria de maseur și doresc să afle cum pot oferi pacienților o stare de liniște și încredere încă de la primele întrebări

- sunt în curs de dobândire a calificării de maseur și doresc să pornească încrezători în comunicarea cu pacientul și explorarea nevoilor acestuia

- doresc să se cunoască mai bine și să parcurgă noi etape in dezvoltarea personală

Relația dintre Terapeut si Pacient este invizibilă, dar este la fel de vie ca și noi. De noi depinde cum îngrijim acea relație. În cadrul acestui curs discutăm despre valorile noastre, măștile și rolurile noastre, cum să nu intrăm în conflict cu pacienții din cauza valorilor diferite, despre nevoile pacienților, cum să vă raportați la tipurile de personalitate, rolurile terapeutului și cum să aplicați cu succes tehnicile de curățare. Cea mai mare provocare pe care o aveți în construirea unei relații stabile cu pacienții, nu constă doar în ceea ce faceți ca tehnici, ci în ceea ce aduceți în momentul prezent, atunci în cabinet, cu fiecare client in parte. Vă invit așadar, să descoperiți aceste elemente importante pentru a construi o fundație rezistentă a relației cu pacienții.

Competențe dobândite:

- dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională

- variante de a accesa propriile resurse de spontaneitate și creativitate

- dinamica relației terapeut - pacient

- adaptarea la tipologia pacientului

- regulile terapeutului

- tehnici de "curățare" și "încărcare"

Diploma obținută:

Diplomă absolvire curs Relaționare Terapeut-Pacient eliberată de Școala de Masaj "Corpore Vital" și Asociația "Educația Te Salvează"

Pret curs:  320 lei (prețul include formarea specifică, suportul de curs, pauza de cafea, materiale necesare desfășurării cursului). Pentru cursantii sau absolvenții Scolii de Masaj Corpore vital se oferă o reducere de 15%.

Detalii de contact: 0740974470 sau 0723578638, scoalamasaj@corporevital.ro

Share This Event

bottom of page