G-6P039FPY69
top of page

Cum sa ne ingrijim animalul de companieCum sa iti pastrezi animalul de companie fericit si linistit ?


Cu siguranta stiti acest lucru, cresterea animalelor de companie este utilă si necesara pentru a vă alunga anxietatea și stresul. În calitate de proprietar de animale de companie, un lucru este sigur si anume că nu vei mai avea sentimentul de singurătate sau de izolare socială (pentru cei mai mulți care rămân singuri din diverse motive, departe de familie, care au avut crize de depresie sau singurătate).


Animalele de companie va oferă un sentiment de confort pe care de obicei îl veți cu un membru al familiei. Deoarece trebuie să ai grijă de mâncarea lor, să le îngrijești și să-i păstrezi curati, devine și un fel de obicei sănătos in a-i ingriji. Prin urmare, acest lucru a dus la un aflux de produse pentru animale de companie pe piață.


Cu toate acestea, unii sunt sceptici în ceea ce privește obținerea de produse sau accesorii pentru animalele de companie. In salbaticie si nedomesticiti au știut să aibă grijă de ei înșiși? Ei bine, asta ar putea fi corect, dar in aceste vremuri moderne cand oamenii locuiesc în zone închise, in apartamente sau case, iar animalele de companie sunt ținute în casă și scoase atunci când este necesar, atunci devine foarte important sa obținem produse și accesorii potrivite pentru animalele noastre de companie.


Deoarece nu țineți animalele de companie afară , in natura și în aproape toate casele, animalele de companie se mișcă împreună cu proprietarii in functie de programul lor atunci devine esențial să aveți grijă de animalul dvs. de companie ca de membru al familiei. Un animal de companie curat și bine intretinut nu răspândește boli iar in acelasi timp îi poti oferi animalului tău confortul și relaxarea atât de necesare.Cum sa ne îngrijim animalul de companie


La fel ca și oamenii, au nevoie de răsfăț. Deci, un pieptene pentru îndepărtarea părului va oferi animalului dvs. de companie o experiență relaxantă si liniștitoare. Periajul le aerează blana, ajutându-i să crească puternici și sănătoși, prin indepartarea firelor de păr deteriorate și invechite. Prin periere si pieptanare regulate ne asigurăm că nu există blana cu urme de grăsime iar ca atare pielea lor poate respira. De asemenea periajul asigură o circulație sănătoasă a sângelui.


Utilizati un ham de dimensiuni adecvate pentru animalul dvs. de companie


Hamul adecvat vă va asigura că vă puteți ghida animalul de companie ori de câte ori plecați la plimbare. În special, un pui sau un câine tinde să alunge alte animale sau oameni. Prin urmare, obținerea unui ham pentru câini sau ham pentru animale de companie vă poate ajuta să vă îndepliniți scopul. Dacă ați adoptat recent un cățeluș sau aveti șanse să vi se ofere unul atunci cu siguranta ve-ti avea nevoie si de o zgarda personalizată de identificare în care puteți nota numele animalului dvs. de companie în ea sau alte detalii folositoare referitor la proprietar sau la animalul de companie.


Antrenează-ți animalul de companie


La fel ca și alte animale, au nevoie de libertatea lor și ar trebui să le permiteți să se miște liber în casă. Dar dacă te gândești să ieși lăsându-i acasă sau să eviți orice accident neplacut în timp ce dormi noaptea sau în timp ce lucrezi, este mai bine să iei o cușcă pentru animale mici. De asemenea, îi poți învăța să tacă în timp ce stau în cușcă, astfel încât comportamentul lor să fie monitorizat.


Produse pentru vreme rece


Uneori poate deveni destul de rece pentru animalul dvs. de companie. Prin urmare, cea mai bună opțiune pentru a le menține cald și confortabil noaptea sau în orice moment al zilei este să le oferiți paturi confortabile. Majoritatea oamenilor s-ar putea să nu-l aprobe, dar animalul de companie este prietenul tău, iar intretinerea lor este responsabilitatea ta. Prin urmare, pentru a le menține caldura necesara,le puteți achizitiona si pune pantofi speciali impermeabili de iarnă. Sau le puteți oferi de asemenea, imbracaminte de iarnă sub forma de jakete sau pulovere, in special pentru câinii dvs., care simt frigul mult mai intens decat pisicile.


De asemenea aceste haine de iarna sant foarte untile in cazul in care animalul dumneavoastra de companie trebuie sa nasca sau imediat dupa ce au nascut. Hainele le vor proteja de frig si ger.Faceti din imbaiere o distractie pentru animalul vostru de companie


Pisicile sant mult mai reticiente in a fi imbaiate decat cainii. Pe piata exista o gamă largă de produse care pot ajuta la distragerea atenției animalului dvs. de companie, în timp ce îi faceți baie. Jucăriile de baie sau duș pentru animalele de companie sunt exact cele de care ai nevoie iar in felul acesta le dati o preocupare si le distrageti atentia de la baie. Prin joaca vor uita de apa si samponul din blana lor.


Opriți-vă animalul de companie să meargă în unele camere unde nu ar trebui sa aiba access


Ar putea fi dificil să împiedici animalul tău de companie să se mute dintr-o cameră în alta. Folositi o poartă ( similara cu cea pentru bebelusi ) pentru a ține animalul de companie departe de a intra în bucătărie sau în timp ce lucrați de acasă. În loc să vă închideți ușa si sa nu puteți urmări ce face animalul dvs. de companie, cu ajutorul acestei poarti vă veti ține animalul de companie în frâu si de asemeni vă ajută să urmăriți animalul dvs. de companie.


Utilizati o lesă puternică și robustă pentru plimbările zilnice


Tinut in acasă tot timpul, vă poate face animalul de companie foarte iritabil și cate odata poate provoca pagube spatiului de locuit. Prin urmare, scoaterea la plimbare dimineața și seara și chiar uneori noaptea le poate ridica starea de spirit. Amintiți-vă că sunt animale și ar trebui să aibă un spațiu amplu deschis pentru a alerga și a se juca.


Acest lucru îi păstrează și este mai ușor de gestionat. Prin urmare, atunci când scoateți câinele la plimbare, lăsați-l în lesă corespunzător. Există niște tipuri de lesă care pot fi folosite noaptea si care reflectă lumina în întuneric, astfel încât să fie ușor să-ți urmărești câinele chiar dacă i-ai dat drumul.


Propriile lor boluri cu mâncare și apă


La fel ca oamenii, și animalele desvolta obiceiuri atunci când sunt supuse aceluiași proces. Același lucru este valabil și pentru bolurile și ustensilele lor. Obțineți o ustensilă separată pentru ei, astfel încât să fie departe de tot felul de germeni și murdărie. De asemenea, când le aduci ustensilele, ei știu că este ora mesei.


Un dozator de apă cu fântână este un lucru util care oferă apă mai curată animalului tău de companie. Filtrul de cărbune din el absoarbe gustul și mirosul neplăcut, oferind astfel apă curată animalului dvs. de companie. Nu este nevoie să completați frecvent apa, deoarece este adecvată să reziste câteva ore.


Mențineti podeaua curată


Animalul dvs. de companie ar putea arunca ceva mâncare sau apă în timp ce mănâncă sau bea. Acest lucru se întâmplă și cu noi, oamenii. Dar din moment ce mănânci pe o masă și ai tendința de a pune un material de protectie pe masa iar in acest fel devinine ușor de curățat in caz de mizerie accidentala. Prin urmare, data viitoare când serviți mâncare câinilor sau pisicilor, puneți un covoraș sub bolul lor, astfel încât să fie mai ușor să curățați suprafața.


Tăiindu-le unghiile


Dacă unghiile de pe labe devin mai lungi, trebuie să le tăiați. Pentru că le provoacă disconfort în timp ce se plimbă sau se joacă. Obțineți aparatul de taiat unghii potrivit pentru animalul dvs. de companie. Aceste mașini de taiat unghii sunt ușor de utilizat, oferind tăieturi curate de fiecare dată când începeți să le tundeți unghiile, permițându-vă să finalizați cu ușurință această sarcină de îngrijire.


Făcându-le să fie curate și să mirosa bine


Un alt produs important pentru animalele dvs. de companie este gelul de duș și șamponul. După o zi lungă afară, este timpul să le faci baie cu gel de duș de bună calitate. Amintiți-vă că spălarea lor cu astfel de geluri de duș îi lasă întineriți și fericiți.


In caz de călătorie, împachetează-ți lucrurile esențiale


Geantă de călătorie pentru animale de companie, trusa de curățare a animalelor de companie, sunt câteva dintre elementele esențiale în timp ce planificați o călătorie scurtă sau lungă oriunde cu animalul dvs. de companie.


Cand calatoriti pentru linistea dumneavoastra si confortul animalutului de companie ar trebui sa luati cu dumneavoastra aproape tot ce le este necesar - de la covorașele, ustensilele, până la jucăriile lor. Locuri noi, oameni noi ar putea uneori să-ți streseze animalul de companie. Prin urmare, luati cu dumneavoastra lucrurile confortabile lor, astfel încât să se simta în siguranță și nestresați.Jucarii speciale pentru animalutul tau


Animalul tău de companie pare neliniștit? Sau găsești că animalul tău de companie te deranjează în timp ce lucrezi de acasă? Aduceți-le niște jucării cu care să se joace pentru a-și dezvolta comportamentul natural, cum ar fi jocul, explorarea și hrana.


Cu ajutorul jucăriilor, animalele de companie tind să depășească stresul. Jucăriile de mestecat pentru animale sau jucăriile electrice interactive. Utilizarea acestora îi ajută să-și ocupe timpul și, de asemenea, să-și îndeplinească nevoile de mestecat.


Jucăriile sunt excelente stimulatoare mentale care îi încurajează să se joace și, de asemenea acestea reduc riscul distrugerii canapelelor, pantofilor, pernelor, hainelor sau a oricăror alte lucruri pe care le pot mesteca și rupe. Obțineți diferite tipuri de jucării, pentru a nu se plictisi ușor.


Cresterea unui animal de companie ar trebui sa fie plin de recompense din partea lor. In momentul in care un animal de compatie reactioneaza anormal atunci ar trebui sa verificati ce nu este in ordine si sa remediati ce se poate remedia. In cazul in care santeti depasiti de situatie atunci apelati la un specialist sau la literature de specialitate.


Pe siteul crestastores uk puteti gasi o gama larga si variata de produse de calitate pentru animalul dumneavoastra de companie. Chiar daca va trebui sa asteptati produsul putin mai mult decat atunci cand al procurati direct din magazin dar in schimb aveti posibilitatea de a allege produse de calitate la un pret exceptional, multe dintre aceste produse putand fi personalizate.


Cresta Stores UK vinde acum si in Romania iar produsele beneficiaza de discounturi zilnice oferite de producatori iar in acest fel preturile sant mult mai mici decat in magazinele clasice. Vizitati-ne pentru oferta complete in departamentul de produse pentru animale de companie.


20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page