G-6P039FPY69
top of page

Cum sa vizionezi Gratuit filme programe si seriale TVTV Box Media Player este un dispozitiv hardware unic care adaugă funcționalitate smart TV la televizorul dvs. existent. Funcționează conectat la internet și vă oferă o varietate de conținut video la cerere. Sub capotă, Android TV Box rulează sistemul de operare Android TV și include suport Play Store, permițându-vă să instalați și să rulați aplicațiile Android preferate pe televizor.


Principala distincție între TV Box-uri și televizoare Android este că cele din urmă sunt preinstalate cu sistemul de operare Android TV, în timp ce primul are același sistem de operare și funcționalitate. În general, dacă ai un televizor vechi și vrei să-l transformi într-un televizor inteligent, un TV Box este calea de urmat.


La ce poate fi folosit un TV box?


Cu mii de aplicații bine optimizate pentru platforma TV, puteți sa vizualizati în flux filme și emisiuni, precum și sporturi în direct. Ai acces la aproape orice, de la YouTube, Disney plus la Netflix și Prime Video. Dacă vă întrebați dacă puteți viziona filme gratuite pe un TV Box, răspunsul este da.


Pe TV Box, există mai multe aplicații care vă permit să vizionați filme gratuit. În afară de asta, TV Box are o funcție Chromecast încorporată care vă permite să proiectați ecranul smartphone-ului dvs. pe televizor. Cu ieșire audio, redare în fundal, streaming de înaltă rezoluție și multe altele, funcționează impecabil. Jocurile neintensive pot fi jucate și pe TV Box, dar experiența va fi limitată.


Cumpărați TV Box Media Player Online pentru a accesa toate aceste funcții.


Telecomanda are o mulțime de funcții iar in cazul TV Box acesta include o telecomandă simplă cu un buton „Asistent Google”. Puteți cere Asistentului Google filme și emisiuni, iar acesta va răspunde cu rezultate precise. De exemplu, dacă îi cereți Asistentului Google să „joace coroana”, acesta va afișa toate opțiunile de streaming disponibile din diverse surse.


Nu este incredibil? În cele din urmă, ce fel de hardware este necesar pentru a rula platforma TV pe un TV Box. Spre deosebire de Android pe smartphone-uri, sistemul de operare Android TV este relativ ușor, permițându-i să ruleze pe un procesor Amlogic sau Mediatek destul de puternic.


Boxurile Android TV au de obicei 4/8 GB spațiu de stocare și 2/4 GB RAM. Totuși, rețineți că, dacă doriți să vizionați conținut 4K și să instalați mai multe aplicații, vă recomand să investiți într-un TV Box de ultimă generație.


Cum să utilizați Android TV pentru a găsi conținut


În ciuda numelui Android, interfața de pe casetele TV nu seamănă deloc cu ceea ce ați găsi pe un smartphone. Aplicațiile dvs. sunt afișate pe ecran în panglici care pot fi derulate. Puteți să vă configurați favoritele pe majoritatea televizoarelor și, de asemenea, puteți vedea conținut recomandat din aplicațiile dvs. în panglici suplimentare mai jos pe ecran.


Widgeturile nu sunt acceptate de TV BOX.


Luați cea mai bună ofertă de la CrestaStores.


Cumpărați TV Box Media Player Online din Marea Britanie de la CrestaStores.


Avem o selecție fantastică de TV Box Media Player de la mărci premium la prețuri reduse pe site-ul nostru. Toate produsele au fost examinate amănunțit. Ne asigurăm că clienții noștri sunt mulțumiți și fericiți oferind cea mai mare gamă de produse din Marea Britanie.


Pentru a vă ajuta, am compilat o listă cu unele dintre playerele noastre TV Box Media Player preferate.


H96 Max


Cutia TV H96 MAX 4GB are un procesor puternic care permite o redare fluidă a videoclipurilor și continutului media. Este dispozitivul ideal pentru a capta cele mai bune videoclipuri 4K HD și pentru a vă aduce mai aproape de lumea reală, clară. O cutie TV, pe de altă parte, este cea mai bună opțiune pentru divertismentul familiei tale. Acesta este mai mult decât un televizor; vă va oferi o experiență minunată și plăcută.T95 Smart TV Box Android 10


Android TV Box Android 10 4K T95 SUPER TV BOX CU ANDROID 10 OS vine cu Android 10 OS și un procesor Allwinner Quad-Core, care este mai rapid și mai eficient. T95 super Android 10 TV Box este echipat cu un sistem de operare Android 10 modernizat și spațiu de stocare mai mare, care are o compatibilitate mai bună cu software-ul, jocuri și aplicații mai bune, nu mai există blocări și tamponări datorită memoriei mari și vă oferă o experiență de utilizator mai bună, care este mai stabil și mult mai rapid decât sistemul de operare Android 8.1 și Android 9.0.X96 Mini


Cu modelul elegant și puternic X96 Mini, un dispozitiv de streaming 4K Ultra HD și o cutie de jocuri alimentată de Android 7.2 Nougat, vă puteți conecta la o lume de conținut și divertisment acasă. X96 Mini folosește AMLOGIC S905W, un nou chipset din 2017 cu un procesor Quad-Core Cortex-A53 care rulează la 2GHz și un GPU Mali-450 pentru nevoi de înaltă performanță. Cu 2 GB DDR3 RAM și 16 GB eMMC ROM, X96 Mini vă permite să jucați jocuri vibrante și să descărcați un număr mare de APK-uri. Cutia acceptă codecul video H.265, astfel încât să puteți viziona videoclipul de înaltă rezoluție chiar dacă conexiunea dvs. la internet este lentă. HDMI 2.0 este inclus în X96 Mini pentru cea mai bună experiență multimedia Full HD 4K x 2K. Se poate conecta atât la o tastatură și un mouse fără fir, cât și la o cameră USB standard. Include cel mai recent software de redare media, precum și capabilități complete de divertisment multimedia.Google Certified Android 9.0 TV Box


Certificat Google MECOOL KM3 este alimentat de cel mai recent sistem de operare Android 9.0, care este ideal pentru productivitate, stabilitate și performanță, precum și pentru o varietate de funcții și optimizări. CPU S905X2 Quad-Core: Cipul principal de control este un Amlogic S905X2 și include un port HD, USB 3.0 și un GPU Mali-G31 MP2 care combină performanța ridicată cu consumul redus de energie. KM3 poate decoda în prezent majoritatea formatelor de fișiere și poate economisi aproximativ 50% lățime de bandă datorită decodării sale puternice H.265. Imaginea este clară și acceptă Dynamic HDR. Telecomanda vocală: Cu telecomanda BT și IR, puteți cere cele mai bune filme de acțiune, vremea actuală sau cele mai recente știri despre celebrități. Poate fi folosit chiar și în timp ce vizionați videoclipuri de înaltă calitate.


Nu pierdeti ocazia de a va transforma televizorul in cinemaul personal fara sa cheltuiti suplimentar . Aplicatii cu continut audiovideo gratuit pentru toata lumea. Cu siguranta cunosteti cateva dintre ele gen You Tube , Netflix, Discovery, Disney Plus, Kodi, Amazon Prime si multe altele. Cresta Stores UK are oferte zilnice si reduceri mari de preturi pentru stocuri limitate de produse.


Comandati astazi un android tv media box

38 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page