G-6P039FPY69
top of page

Despre destinatii alpine si camping in FrantaFranța este una dintre cele mai vizitate națiuni din lume an de an. Franța are multe de oferit, inclusiv unele dintre cele mai faimoase regiuni și atracții turistice din lume, precum și bucătăria franceză de renume mondial.


Cu toate acestea, înainte de a începe să vă organizați vacanța și să vă faceți bagajele, ar trebui să fiți conștienți de faptul că Franța are o cultură foarte bogată și distinctă. Veți avea nevoie de cunoștințe culturale și de cantitatea perfectă de tact turistic pentru a o aprecia cu adevărat la maximum.


În fiecare zonă a Franței, există ceva de făcut. Câteva posibilități includ să bei vin, să mănânci brânză și alte alimente delicioase sau pur și simplu să te bucuri de vremea frumoasă. Când te-ai săturat de toate deliciile din jurul tău, elimină acele calorii angajându-te în câteva activități interesante în aer liber.


Iată cele mai grozave sporturi si activitati în aer liber pe care le poți găsi doar în Franța, fie la munte, fie la mare.


Cele mai bune locuri pentru drumeții


Există aproximativ 100.000 de kilometri de trasee de mers pe jos în Franța. Terenul este un paradis pentru plimbări, cu trasee pe distanțe lungi, cum ar fi renumita rețea Grande Randonnée (GR) și trasee mai scurte pentru drumeții locale. Iată cele mai bune locuri de drumeții din Franța.


Turul Mont Blanc


Trebuie să începem cu Turul Mont Blanc (TMB). Pe o lungime de 170 de kilometri, această potecă istorică trece prin unele dintre cele mai frumoase peisaje. Urcarea de șapte până la zece zile se întinde pe granițele Italiei și Elveției, înconjurând efectiv Mont Blanc, înainte de a se termina în Franța.


Traseul montan Luberon


Parcul Natural Regional Luberon este o bucurie absolută de văzut. Cararile trec prin satele fermecătoare din Provence, cu posibilitatea vizitarii podgoriilor, livezilor de măslini și celebrelor stânci roșii din Luberon. În ciuda faptului că Gordes este cel mai cunoscut oraș din zonă, Roussillon este fermecător. Aceste trasee sunt potrivite pentru oameni de toate vârstele și abilitățile, iar in cea mai mare parte veti intalni aproape orice , de la biserici vechi de o sută de ani până la peșteri preistorice pe parcursul traseului.


Cheile Verdonului


În Provence, Cheile Verdon este o locație minunată. Acest canion fluvial este unul dintre cele mai populare din Europa datorită apei sale limpede de culoarea turcoazului, care este accentuată de stânci uimitoare și verdeață. Trekkingul oferă cele mai diverse puncte de vedere, cu toate acestea, ciclismul și caiacul sunt, de asemenea, opțiuni pentru a explora defileul.


Plajele din Normandia


Această regiune bine cunoscuta a Franței este accidentată și superbă, plină de istorie, dar nu lipsită de atracție. Cu siguranță sunteți aici pentru cimitire, dar asigurați-vă că veți admira și întinderile enorme de nisip și linia ondulată a țărmului.


Cele mai bune drumetii pline de recompense


Când oamenii se gândesc la munții francezi, se gândesc imediat la Alpi, în special la Mont Blanc. Vosgii și Jura în nord-est, Masivul Central în sud, Pirineii și insula Corsica sunt încă cinci lanțuri din Franța care oferă trasee magnifice și solicitante. Vârfurile de mai jos sunt printre cele mai pline de satisfacții pentru cățărări din Franta.


Verte Aiguille


Multe dintre vecinatatile lui Mont Blanc sunt, de asemenea, destinații populare de alpinism, Chamonix fiind o destinatie alpine populară. În timpul sezonului de schi, hotelurile sale ar putea fi aglomerate și scumpe, dar există o mulțime de restaurante, pub-uri și cafenele de care să te bucuri în alte perioade ale anului. Cu o înălțime de 4.122 de metri, Aiguille Verte are o partie renumită duritatea ei. Cu toate acestea, între iunie și septembrie, înainte de a sosi ninsorile mari, poalele dealurilor pot fi străbătute cu ușurință.


Negre Mourre


Parcul Natural Regional Luberon, spre deosebire de Alpi, nu este niciodată invadat de turiști. Această rezervație naturală inclusă în Patrimoniul UNESCO din zona Haut-Vaucluse din Provence este plină de alei care leagă sate și orașe antice. Deși Mourre Nègre este cel mai înalt punct din masivul Luberon, vârful de 1.125 de metri este destul de ușor de atins. Numele său unic, care înseamnă „bot negru” în provensal, se referă la aspectul său rotunjit, precum și la pinii care se dezvoltă pe versanții săi.


Sancy’s Puy


Puy de Sancy este un varf magnific de urcat din Masivul Central, o zonă înaltă din centrul-sudul Franței. Muntele face parte dintr-un stratovulcan vechi de 220.000 de ani, care a rămas inactiv. Schiorii se îngrămădesc pe pârtiile din nord și sud, cei mai mulți dintre acestia se cazează în orașul de cabane Super-Besse, iar vârful este accesibil prin telecabine și teleschi. Râul Dordogne, care este produs de confluența a două pâraie cunoscute sub numele de Dore și Dogne, este de asemenea, renumit in regiune.


Corsica si GR20


Corsica nu este cunoscută pentru un singur vârf, ci pentru traseul GR20 de 200 de kilometri care se desfășoară de la nord la sud pe întreaga insulă. Acest traseu de drumeții renumit șerpuiește prin zone neîmblânzite și singuratice și oferă vederi uluitoare ale vârfurilor muntoase stâncoase și ale Mării Mediterane. Călătoria nu este pentru cei slabi de inimă, dar pentru cei care sant experimentați in drumetiile montane, poate fi o aventură de neuitat pe care o faci o dată în viață. Este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a o realiza în întregime. Monte Cinto, cu o înălțime de 2.706 metri, este cel mai înalt de-a lungul traseului.


Ghidul pentru începători


De ani de zile, Franța a deschis calea pentru multe lucruri frumoase. Acum au reimaginat terenurile de camping. Dacă aceasta este prima ta excursie de camping în Franța, s-ar putea să nu fii sigur de unde să începi. Iată un ghid pentru începători pentru camping în Franța pentru a vă ajuta în planificarea dvs.


Facilitățile de lux sunt disponibile la principalele locuri de campare comerciale din Franța. Aceste stațiuni duc campingul la următorul nivel, cu totul, de la piscine și baruri de karaoke până la restaurante cu servicii complete.


Dar dacă vrei să amesteci puțin lucrurile? Ce se întâmplă dacă vrei să mergi pentru o atmosferă mai rustică, de mic oraș? Atunci gândește-te să mergi la unul dintre cele mai intime tabere din Franța.


Există multe locații autonome în Franța, cu accent mai degrabă pe mediu decât pe facilități. Campingurile comerciale mari atrag camperii care doresc să se relaxeze în timp ce copiii lor se joacă, în timp ce site-urile mai mici se concentrează pe aventura rustică în aer liber pentru întreaga familie.


Camping în Franța: Unde să mergi


O rețea de campinguri publice și municipale poate fi găsită în toată Franța. Sunt curate, ieftine și adesea situate în locuri naturale frumoase. Pe perioada campării în Franța vas ant oferite excursii pline de distracție pentru întreaga familie.


Campingurile includ locuri cu personal complet care oferă o varietate de servicii. Ele vin într-o varietate de dimensiuni și se potrivesc cu orice, de la corturi simple la RV-uri scumpe și orice altceva. Când mergeți la camping, nu uitați să aduceți un cort ultraușor Cloud Up 2 îmbunătățit.


Campingurile individuale au fost, de asemenea, restaurate cu meticulozitate pentru a aduce vizitatorii mai aproape de natură. Aceștia pun un accent puternic pe camparea tradițională cu corturi. Ele oferă, de asemenea, un mediu mai relaxat, cu mai puține constrângeri decât marile campinguri comerciale.


Vezi Franta regiune cu regiune


Experiența de camping, ca și aroma culturii și istoriei franceze, variază de la un loc la altul.

Campingul în Normandia, de exemplu, oferă o evadare însorită pentru familiile care se bucură de soare, plaje, sporturi nautice și atracții locale. Cu toate acestea, zona are și parcuri tematice precum Festyland și Enchanted Village, care vă vor oferi cu siguranță experiențe de familie neprețuite.


Campingul din Bretania oferă coaste superbe, surfing excelent și caracteristici geografice uluitoare, cum ar fi Golful Biscaya. Megaliții din Carnac sunt un must-see la fiecare excursie în Bretania, așa că dacă cauți ceva mai „preistoric”, iată locul unde să mergi. Pentru cei mai îndrăzneți, există Carnac Evasion, prima școală de kite-surfing din Bretania.


Articole care trebuiesc luate in drumetiile montane


Deoarece veți merge pe jos și veți campa în unele dintre cele mai izolate și mai dure locații ale Franței, este întotdeauna o idee bună să aduceți acolo următoarele articole care nu sunt ușor accesibile.


Lista de verificare pentru drumeții și alpinism


Faceți-vă plimbarea cât mai plăcută posibil și nu uitați de elementele esențiale care vor fi necesare pe tot parcursul drumului. Iată tot ce ai nevoie pentru orice aventură. Pentru o călătorie confortabilă de drumeție, asigurați-vă că aduceți toate aceste bunuri.


În timpul călătoriei, veți avea nevoie de următoarele articole.


Si nu in ultimul rand


Cel mai frumos lucru despre Franța este despre cât de multe sunt de văzut și de făcut. Într-o zi s-ar putea să schiezi în Alpi, iar a doua zi s-ar putea să te relaxezi in Marea Mediterană. Alternativ, petreceți dimineața învățând cum să faceți baghete proaspete și după-amiaza explorând un castel. Sau, și mai bine, să înveți cum să coaci baghete proaspete în mijlocul unui castel.


Franța oferă cu adevărat totul pentru adolescenți. Există mai multe motive pentru care Franța este o destinație grozavă de studii în străinătate, iar oportunitatea de aventură este cireasa de pe tort. Vino să experimentezi Franța pentru adolescenți la maximum, indiferent dacă ești în Franța pentru un program de vară francez pentru liceeni sau un semestru sau un an în străinătate!


Multumim Relax Around the World pentru amabilitatea de a pune la dispozitie unul dintre cele mai populare articole despre cum sa te Relax in France


31 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page