G-6P039FPY69
top of page

Sticla securizata pentru iPhone
Sticlă securizată pentru iPhone XR 9 XS MAX 4 4s 5 5s SE

Film de protecție pentru ecran pentru iPhone 6 6s 7 8 Plus

Protector de sticlă pentru iPhone 11 Pro Max


Pentru marea majoritate a oamenilor de pe planetă, iPhone-ul Apple este cel mai dorit și mai prestigios smartphone. În ciuda prezenței în creștere a multor mărci de smartphone-uri Android, iPhone-urile Apple continuă să conducă grupul. În general, producătorii de iPhone, precum Apple, susțin că telefoanele lor sunt suficient de rezistente pentru a nu necesita un strat suplimentar de protecție sub forma unui protector de ecran din sticlă călită, dar nu este întotdeauna cazul.


Protector de ecran din sticla securizata


Procedura de realizare a unui protector de ecran din sticlă călită este meticuloasă și necesită timp. Sticla călită este realizată prin supunerea sticlei obișnuite la diferite tratamente termice și chimice pentru a-i îmbunătăți rezistența și durabilitatea. CrestaStores are cea mai bună calitate de sticlă călită pentru iPhone. Sticla noastră călită are același aspect și se simte ca ecranul telefonului tău. Puteți cumpăra 10 bucăți de sticlă temperată pentru iPhone de pe site-ul nostru. Vizitați site-ul nostru astăzi pentru a vedea întreaga noastră linie de produse și cele mai recente oferte speciale. Acum, haideți să vedem de ce este atât de crucială instalarea de sticlă călită pe iPhone-ul dvs. Apple.


Vă oferă un strat suplimentar de duritate


Sticla călită a fost testată și s-a dovedit că rezistă vântului puternic, impactului direct de la lovituri și lovituri, chiar și la explozii mici de-a lungul timpului. Așadar, indiferent de model, atunci când aplici sau instalezi un protector de ecran din sticlă securizată de calitate decentă pe iPhone-ul tău, vei proteja ecranul original din sticlă.


Claritatea care este limpede ca cristalul


Veți fi greu să găsiți un exemplu de substanță robustă care are o claritate clară. Călirea face sticla călită extrem de dura, dar ceea ce este interesant este că nu are nicio influență asupra clarității sticlei. Deoarece sticla securizată este limpede și transparentă, vizibilitatea nu va fi o problemă.


Zgârieturile sunt ușor evitate


Sticla securizata este rezistenta la zgarieturi datorita procesului de fabricatie care o face rezistenta termic. Din acest motiv, sticla securizată este un protector excelent pentru ecran și este foarte solicitată.


Adaptabil la orice dimensiune de ecran


Nu contează ce model de iPhone aveți; fie că este un iPhone 11, iPhone 12, iPhone 7 sau orice altă versiune inferioară sau superioară, protectorul de ecran din sticlă călită vă va oferi o potrivire perfectă de la capăt la capăt, deoarece este adaptat nevoilor dumneavoastră.


În ciuda progreselor tehnologice, protecția smartphone-ului este încă necesară când vine vorba de ecranul de sticlă original. Deoarece iPhone-urile sunt un articol atât de costisitor, este întotdeauna de preferat să aveți grijă de ele.


La CrestaStores, facem cumpărarea a 10 bucăți de sticlă temperată pentru iPhone rapidă, simplă și accesibilă. Pentru iPhone, recomandăm întotdeauna aplicarea unui protector de ecran din sticlă călită.14 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page