G-6P039FPY69
top of page
Open Site Navigation
wowromania
wow busines noutati si oportunitati in business

WOW Business

Noutati si Oportunitati in Business

De ce sa alegi sa primesti sau sa trimiti colete cu CARRO in locul curieratului clasic

Motto-ul CARRO:
Respect pentru oameni.
Respect pentru mediu.
Respect pentru buzunarul tau.

De aici trebuie sa ne alegem partenerul de afacere: incepand cu motto-ul.

Intotdeauna motto-ul unei companii reflecta conceptul afacerii in doar cateva cuvinte exemplificative.

Indiferent daca dorim sa alegem un partener de afacere, un furnizor de servicii sau doar un serviciu personal, ne gandim in primul rand la costuri. In zilele noastre si in trendul de “eficientizare” impus de situatiile de criza si constransi de bugetele tot mai atent calculate, tindem sa ne dorim sa platim cat mai putin pentru orice bun sau serviciu pe care il alegem. Suntem intr-o societate in care pretul unui obiect sau cat ne costa un serviciu reprezinta un criteriu de selectie principal. Insa trebuie sa fim constienti ca nu intotdeauna un pret mic va reflecta o calitate apreciabila.

Cand vorbim de CARRO aducem in prim plan motto-ul conceptului: Respect pentru oameni. Respect pentru mediu. Respect pentru buzunarul tau.

 

Cum face CARRO sa fie optiunea cea mai avantajoasa pentru serviciul de transport?

 

Raspunsul este foarte simplu.

Ne este prezentat de la inceput cuvantul exemplificativ al motto-ului: Respect. Respect pentru oameni.

CARRO isi propune sa fie o solutie pentru oameni. Pentru oamenii multumiti de serviciile puse la dispozitie si pentru recomandarile pe care oamenii multumiti le vor transmite mai departe.

Simultan, aplicatia CARRO imbina cea mai usoara interfata cu posibilitatea alegerii variantei dorite de ruta de transport, modalitate, prestatori. Eficientizam prin intermediul aplicatiei atat traseul, cat si costurile. Utilizand aplicatia CARRO veti descoperi transparenta costurilor, usurinta in utilizare, flexibilitatea si posibilitatea de alegere. Traseul de expeditie optim ajuta si la indeplinirea unuia dintre indicatorii propusi, respectiv reducerea emisiilor de carbon. Astfel CARRO este si prieten cu mediul, reprezentand o alternativa “green” pentru serviciul de curierat si transport fata de serviciile similare de la alti furnizori de servicii.

 

De ce CARRO?

 

Este foarte simplu sa raspundem la aceasta intrebare, avand in fata noastra aplicatia CARRO.

Motivele nenumarate sunt enuntate mai sus, dar cel mai important aspect al utilizarii serviciilor oferite de CARRO in locul serviciilor clasice de curierat este faptul ca pachetele sau documentele care trebuie trimise sau primite nu se colecteaza intr-un depozit, de unde se distribuie mai departe.

Modul de lucru al serviciilor clasice de curierat este simplu: curierul vine, preia pachetul, il duce in depozitul regional, unde se sorteaza si se incarca in masina care il va duce inspre alt depozit regional. De aici mai departe este indatorirea altei echipe sa resorteze pachetul si sa il predea altui curier, de data aceasta persoana responsbila sa livreze pachetul catre destinatar.

Eliminand acest intreg lant de activitati intermediare de preluare, sortare, transport intre depozite, activitati care nu sunt altceva decat risipa de timp si de alte costuri suplimentare, conceptul CARRO simplifica procesul de livrare la doua elemente principale: persoana care livreaza si prestatorul de servicii (livratorul).

 

In calitate de client doar trebuie sa te loghezi in aplicatie, sa selectezi ce doresti, sa trimiti si infromatiile de preluare si expediere (loc si data) si aplicatia iti va aduce in prim plan optiunile pe care le ai.

In calitate de partener de transport, sau prestator CARRO, te loghezi in aplicatie, selectezi itinerariul pe care il efectuezi si in aplicatie vei vedea ce optiuni de livrare ai.

Cand precizam optiuni de livrare, vorbim atat de livrarile complete, dar si de livrari posibil partiale. In cazul livrarilor partiale, predai sau preiei pachetul/ documentele de la alt partener CARRO, partener cu care esti in contact pentru a sincroniza itinerariul.

 

Indiferent ca vorbim de client sau de prestatori de servicii, aplicatia si suportul de care beneficiaza toti partenerii CARRO reduce la minim risipa de timp si energie, ajuta la eficientizarea costurilor si adaptarea resurselor de distributie pentru eficientizarea transportului.

 

In cazul in care pachetul pe care il expediati sau il primiti contine bunuri valoroase sau informatii confidentiale, va va oferi multa liniste sufleteasca sa aflati ca transportul dvs. a fost asigurat de o firma de curierat precum CARRO. De ce? Pentru ca nu mai exista procesul complicat explicat mai sus si coletul ajunge din punctul A in punctul B printr-un procedeu mult mai simplu.

 

Fii si tu parte din schimbare! Alege CARRO!

bottom of page