G-6P039FPY69
top of page
Open Site Navigation
wowromania
wow net cele mai noi actualitati de pe internet

WOW Net

Cele mai noi actualitati de pe Internet

Casa mea este Acasa

Din dorinta de a capta atentia pe piata pe care activeaza, Krimob Design se distinge prin serviciile de calitate ante si post vanzare dedicate clientilor sai, dar si pentru obiectivele si grija fata de mediu pe care si le propune sa le promoveze si sa le atinga.

 

Spre exemplu, Krimob Design integreaza ideea de reciclare si colectare selectiva a deseurilor in 3 sau 4 fractii din momentul in care primeste o solicitare noua de concept pentru mobilierul de bucatarie. Conceptul colectarii selective al deseurilor este implementat chiar de la inceput din planul de schitare al proiectului de mobilier la comanda.

 

Astfel, Krimob Design detine solutii moderne integrate de organizare a zonei de colectare, in asa fel incat colectarea selectiva devine facila pentru orice tip de locuinta. De asemenea, echipa Krimob Design isi propune sa materializeze cu maiestrie toate resturile de material utilizand fiecare bucata de pal si toate accesoriile in cadrul proiectelor prin asumarea calculelor de materii prime integrate in bugetul alocat inca de la inceputul primelor discutii cu noi clienti, obiectivul generarii de deseuri fiind mai mic de 5%.

Din actiunile Krimob Design pe criteriul codului de activitate pe care il desfasoara rezulta anumite beneficii atat pentru clientul final, cat si pentru publicul larg. Prin atitudinea si obiectivele propuse, Krimob Design isi propune sa fie un lider de imagine pentru promovarea valorilor unui mediu mai curat pentru societate si generatiile viitoare.

Citeste mai mult despre Casa mea este Acasa

Kinetoterapie Pediatrica , esential pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor nostri 

Kinetoterapia pediartica este extrem de folositoare, iar daca este efectuata si indrumata corect ne ajuta foarte mult in viata, ferindu-ne de complicatii si dureri ulterioare. Stiati ca postura corpului, flexibilitatea articulatiilor, mersul corect si multe altele se pot trata si preveni inca din copilarie cu ajutorul kinetoterapiei pediatrice?

Kinetoterapia pediatrica se adreseaza copiilor de toate varstele pana la 16 ani. In cazul copiilor nostri trebuie sa fim foarte atenti la modul in care se misca si reactioneaza la diferite activitati fizice, iar la primul semn de intrebare ideal ar fi sa apelam la specialistul in kinetoterapie pediatrica.

 

La ce trebuie sa fim atenti in cazul copiilor nostri?

 

Incepand de la cateva zile pana la varsta de un an trebuie observant comportamentul copilului. In cazul copiilor prematuri este foarte important a se evalua dezoltarea lor neuromotorie asa ca aceasta evaluare trebuie facuta cat mai urgent. De cele mai multe ori copii mici care pot dezvolta probleme locomotorii au o tendinta accentuata de a intoarce capul numai intr-o anumita parte, sau de a nu isi folosi tot corpul ci numai o parte pe care o misca liber iar cealalta parte este foarte putin utilizata.

 

In momentul in care copii incep sa mearga trebuie observant modul in care merg, echilibrul in mers si modul in care sprijina talpa pe sol. Daca se observa ceva atipic sau pare incomod pentru copil, nu intarziati in a cere ajutorul kinetoterapeutului pediatric.

Citeste mai departe despre Kinetoterapia Pediatrica

Cum economisim energie

Din grija pentru Mediu și cu respect pentru oameni ECO Scan continua seria informărilor tip Scrisoarea Verde și va propune abordarea unui nou subiect deloc neglijabil :

 

Cum economisim energie?

Energia devine o sursă din ce in ce mai căutată- mai ales în economiile în avânt ale Chinei și Indiei, unde cererea este in permanenta creștere. În toată lumea se caută noi surse de energie, preferabil unele care să aibă o contribuție minima la încălzirea globală. Între timp, inginerii măresc cantitatea de energie produsă de centralele electrice convenționale.

 

De unde va proveni energia în viitor?

 

In mare parte energia generată de țările industrializate se bazează pe combustibili fosili, gaze și cărbune și pe energia nucleară. Deși rezervele vor mai ajunge pentru câteva generații, necesitatea reducerii impactului asupra mediului face sa crească importanta descoperirii unor noi surse de energie. Energia hidroelectrica a fost produsa timp de decenii,și în multe țări exista un consens că potențialul ei este exploatat acum in totalitate. Energia eoliană, căldura din interiorul Pământului și energia solară sunt exploatate acum cu metode moderne și vor fi in viitor disponibile la preturi accesibile . Experții prevăd că ar fi posibil că până în 2025 Germania sa fie alimentata integral din surse regenerabile.

Citeste mai departe despre Cum economisim energie

mgazin de moblaonline, krmob design

Magazin de Mobila Online, Acum poti cumpara mobila online cu livrare la tine acasa totul la un clic distanta!

Iti doresti sa redecorezi casa, dar esti prea departe sau nu ai timp sa ne faci o vizita la magazin? Pentru tine am creat serviciul Krimob Design COMENZI ONLINE cu livrare la domiciliu pe raza judetului Brasov. Incepand cu 1 septembrie 2021 noi colectam produsele din magazine indiferent de numarul de articole, si le livram cu flota proprie direct la tine acasa (valabil momentan pentru livrari pe raza judetului Brasov).

Krimob Design vine mai aproape de clientii sai prin lansarea serviciului de vanzare online direct de pe site.

Iata cum in 5 pasi simpli articolele de Mobilier cu stil pot fi deja in drum catre tine !

 

1. Viziteaza site ul Krimob Design

2. Selecteaza piesa de mobilier pe care doresti sa o achizitionezi si adauga articolele in cosul de cumparaturi

3. Selecteaza modalitatea de plata on line sau Ramburs la livrare

4. Valideaza comanda

5. Alege modalitatea de transport

Citeste mai mult despre Mobila ta preferata la un click distanta

Ce înseamnă GREENWASHING ?

Ne gândim la GREENWASHING atunci când o companie induce în eroare consumatorii, în mod intenționat sau neintenționat, asupra practicilor sale de mediu sau asupra beneficiilor de mediu ale unui produs sau serviciu, dar și în situația care prin intermediul marketingului și a publicității, investește mai mult timp și bani în a arăta că este ,,verde", „Eco prietenos” sau „susține cauzele ECO” decât în implementarea, la nivel intern, a unor practici de business care să contribuie la reducerea impactului asupra mediului al companiei începând cu implicarea activă în comunitatea în care produce. 

Citeste mai departe despre GREENWASHING

A făcut prima Dacia Logan electrică

Cu mulți ani în urmă, înainte să vină în România, Marc Areny lucra împreună cu unchiul său la o balastieră din Franța. Acolo camioane și excavatoare se mișcau neobosit și scoteau bani din piatră seacă, iar unchiul său era tare mândru. „Îmi zice mereu: Uite cât muncim noi și ce rezultate avem! Dar eu îi spuneam: Putem face toate astea doar pentru că consumăm mii de litri de motorină pe zi, doar pentru avem motorină la un preț foarte ieftin. Această motorină poartă o responsabilitate”, își amintește Marc Areny. Și, cum nu putea rezolva problema geopolitică și ecologică a milioanelor de barili de petrol extrași, transportați, vânduți și rafinați zilnic la nivel planetar, s-a decis să se concentreze pe un aspect care presupunea o capacitate mai redusă. Capacitatea propriului rezervor. Și-a adaptat mașina de atunci pentru a funcționa cu ulei uzat de cartofi prăjiți, pe care îl colecta de la restaurante, și-a mers așa câteva zeci de mii de kilometri. Însă, după ce a început să citească cum pot fi transformate mașinile cu motor termic în mașini electrice, s-a decis să-și schimbe abordarea și i-a pus mașinii sale de atunci, un Porsche 944 din 1985, un motor electric. Spre dezamăgirea sa însă, mașina nu a putut fi omologată pentru a circula pe drumurile publice din Franța. 

Citește mai departe despre A făcut prima Dacia Logan electrică

5 lucruri pe care nu le stii despre Volkswagen

Concernul Volkswagen isi datoreaza existenta dorintei lui Hitler de a face automobilul usor accessibil si maselor largi de oameni cu posibilitati financiare reduse , asta intr-o vreme in care masina era inca un lux al clasei mijlocii. Ferdinand Porsche vestitul designer din Stuttgart a transformat ideile vagi ale lui Hitler si le-a transpus in realitate printr-un vehicul care a ajuns sa fie cunoscut drept „masina poporului”. Acesta a fost inceputul faimosului Beetle. Pentru că era totusi imposibil sa produci o masina atat de ieftina incat sa si-o poata permite aproape oricine, guvernul german a sponsorizat acest program – un fel de „prima masina” – cu totul nefezabil din punct de vedere economic, facut posibil doar datorita sistemului controlat de stat. Insa dupa 1939, izbucnirea razboiului a presupus schimbarea prioritatilor industriei germane germane dinspre productia de masini catre productia de razboi, iar banii economisiti de germani au fost practic furati din moment ce putine masini Beetle au fost produse inainte de razboi.

Citeste mai departe despre:

 5 lucruri pe care nu le stii despre Volkswagen

5 sfaturi practice pentru alegerea canapelei potrivite

Alegerea unei canapele pentru casa ta poate fi o alegere dificilă, iar opțiunile sunt numeroase atunci când vine vorba de achiziționarea obiectelor de mobilier. Cu atât de multe variații pe piață, trebuie totuși să ținem cont atunci când suntem în căutarea unei canapele nu doar de culoarea și de stilul preferat, ci și de alte aspecte precum dimensiunea camerei sau felul în care aceasta se va potrivi decorului. Chiar dacă știm exact ce tip de canapea ne dorim, de cele mai multe ori, odată intrați într-un magazin de mobilă sau răsfoind paginile unui catalog reprezentativ, formele și alternativele de personalizare ne pot induce în eroare. Pentru a evita o alegere greșită, pentru a economisi timp și resurse financiare, vă puteți ghida în funcție de următorii pașii în decizia finală pentru achiziționarea canapelei potrivite personalității casei dvs.

Citeste mai departe:

5 sfaturi practice pentru alegerea canapelei potrivite

WOW Noutati, WOW Cupoane, WOW Stiri

bottom of page